906262681188804
top of page
OPRUIM CHECKLIST

Ga je aan de slag met opruimen en mis je hierbij structuur in je aanpak?

I got you! Op mijn gratis Opruim Checklist staan alle (sub)categorieën, waardoor je overzichtelijk en zonder overweldigd te raken je huis stapsgewijs kan opruimen.

Je houdt makkelijk je eigen opruim proces bij, kan met voldoening een categorie afvinken en inplannen wat er nog moet gebeuren.

Wil jij de gratis Opruim Checklist ontvangen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Naast het ontvangen van deze handige lijst word je ook op de hoogte gehouden van opruim tips & tricks, blogs, masterclasses en andere events.

Bedankt voor je aanvraag! Je ontvangt de Opruim Checklist binnen 10 minuten in je mailbox.

OVERWELDIGD DOOR ALLE SPULLEN? WEET JE NIET WAAR JE MOET BEGINNEN?

Je hebt eerder opgeruimd, maar het resultaat was van tijdelijke aard. De stapels to do's in huis geven je continue onrust.

Je bent een aanpakker, maar toch lukt het je niet om je huis op orde te krijgen. Hoe kan dat? Vraag je je misschien af. 

Er zijn meerdere kasten en ruimtes die uitpuilen met spullen en je voelt je overweldigd door de hoeveelheid.

Je hebt het gevoel de controle te verliezen. Waar begin je met zo veel spullen!? En als je eenmaal begint hoe zet je door en maak je het ook echt af?

Wellicht heb je verschillende zakken liggen die eigenlijk al lang hadden moeten worden weggebracht naar de stort of kringloop. Het zien van deze to do's ontmoedigd je om verder te gaan, want verder opruimen betekent nog meer actiepunten op je to do lijst.

Ik was zelf ook zo. Een doener, oplossingsgericht en multitasker. Inmiddels weet ik dat opruimen meer is dan spullen wegdoen en netjes opbergen. 

 

Je krijgt pas echt rust in je hoofd als je de ruis in je huis opruimt en afscheid neemt van spullen die voelen als ballast.

Ontspullen is de eerste en meest moeilijke stap van opruimen, maar cruciaal om uiteindelijk orde te kunnen scheppen in je huis en leven.

Daarna volgen de stappen Ordenen (vaste en logische plek bepalen) en Onderhouden (zorgen dat het opgeruimd blijft)

Wil je weten hoe ik je kan helpen bij het op orde krijgen van chaos in huis, zodat je weer controle krijgt over je leven zonder overbodige prikkels die onrust veroorzaken? Boek een vrijblijvende call voor een kennismaking.

Is opruimen een levenslange taak? Absoluut niet!
Na het Opruim Traject is opruimen slechts het terugleggen van spullen op de vaste plek. En dat kost je nog geen 5 minuten.
Ook jouw huis kunnen we transformeren. Lijkt je dit wat?

REVIEWS

WELMOED

“Na het verzoek aan Miriam om me te begeleiden bij het opruimen van mijn spullen is mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd. Het opruimen van het huis heeft nog veel meer positieve energie gebracht dan ik vooraf had kunnen hopen en ik ben haar nog elke dag dankbaar!Ik kan het echt iedereen aanraden.“

KIMBERLY

“Miriam is een fijne coach met een positieve vibe. Als ik moeite had met iets weg te doen,stelde ze mij vragen waardoor het voor mij duidelijk werd hoeveel waarde ik nu echt hecht aan het item. Zo lukte me wel om afscheid te nemen van spullen.“

JENNIFER

“Miriam geeft de ruimte om te ontdekken wat ik wil. Door het opruimen heb ik mezelf beter leren kennen. Wat ik graag zou doen en waar ik naartoe wil werken. Het gaat veel dieper dan alleen opruimen. 1000%!Toen ik het even niet meer wist, wist Miriam fijn advies te geven waardoor ik weer verder kon met mijn proces.“

bottom of page