906262681188804
top of page

MEEST GESTELDE VRAGEN

  • We starten met een kort gesprek om je visie van een opgeruimd huis te bespreken, een beeld te krijgen van jouw ideale levensstijl. En identificeren jouw ‘waarom’

  • Doen een ronde door je huis om me vertrouwd te maken met jouw huis en de beschikbare opbergruimtes

  • Daarna gaan we meteen aan de slag met het opruimen van de gewenste categorie.

  • We ruimen de spullen in die je gekozen hebt te houden

  • Tot slot maken we een planning voor de volgende stap

Ik zal je vragen om na te denken over je ideale levensstijl: hoe zal je leven zijn als je huis vrij is van rommel? Hoe zou je je tijd willen besteden? Hoe zou je je willen voelen in je huis en leven? Ik moedig je aan om hierover na te denken alsof het al waar is. Je hoeft niks op te ruimen voor de eerste sessie. Het is voor mij juist nuttig om een beeld te krijgen van hoe het op dit moment voor je is.

HOE LANG ZAL HET OPRUIMEN VAN MIJN HUIS DUREN?

Een basis 1-op-1 opruim traject bestaat uit 7 dag sessies en kunnen we naar wens inplannen. Doorgaans plannen we elke week of om de week een opruim sessie in. Dat betekent dat je binnen 2 maanden in principe al je spullen kan hebben opgeruimd. 

Mochten meer sessies nodig zijn dan zullen we tijdig bespreken.

 

 

  • Ik ben Certified Green KonMari ™ consulent, opgeleid door Marie Kondo en het KonMari Inc team. Ik help je om op het goede spoor te blijven, zodat jij je opruimproces zo efficiënt en effectief mogelijk zal doorlopen.

  • Je krijgt persoonlijk advies en praktische tips waar je direct mee aan de slag kan.

  • Als gecertificeerd (life) coach (ICM) help ik je bij het leren loslaten, inzicht krijgen in jouw waarden, jouw kwaliteiten en valkuilen. Dit doe ik zonder oordeel en met respect voor je privacy.

  • Ik houd je opruim proces bij en weet precies wat er nog moet gebeuren en op welke manier we dat het meest efficiënt kunnen doen.

Dat is zeker mogelijk. In dat geval is een Opruim Kick-off sessie wellicht iets voor jou.

We bespreken van te voren wat je wilt gaan doen en hoeveel het ongeveer is. Daarna gaan we een hele dag samen aan de slag. 

Ik zou het graag willen, maar het is niet de oplossing voor een overschot aan spullen en zorgt ook niet voor blijvend resultaat. Mijn ervaring is dat het opruimen van een kamer vooral neerkomt op het verplaatsen van spullen. 

Ik help je graag bij een structurele oplossing, waarbij je hele huis opgeruimd is en je vrij bent van de ballast van spullen. 

Zeker! Ik heb vaak gezien dat andere gezinsleden aangestoken worden tijdens het opruimproces. Aangezien elk individu echter verantwoordelijk is voor het kiezen van wat ze willen houden, kunnen we hun bezittingen niet weggooien, tenzij ze te jong zijn of niet in staat zijn om zelf te kiezen. Ik zal ze met plezier door het proces begeleiden wanneer ze daar klaar voor zijn!

CONTACT

Staat je vraag er niet bij?

Vul hieronder je gegevens en je vraag in. Ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

_BPL7917.jpg
bottom of page