top of page
Miriam_05-21_EmmilyB-4.jpg

OVER MIJ

Hi! 
Ik ben Miriam, Gecertificeerd KonMari Consultant (Marie Kondo) en Gecertificeerd Coach (ICM). 

Voordat ik van opruimen mijn werk maakte, werkte ik jarenlang in de mode als inkoper, content creator, stylist en tot slot als e-commerce category specialist. Hoewel ik een mooi leven leidde in Amsterdam, merkte ik pas na de geboorte van mijn dochter Salomé dat ik in een sneltrein zat zonder duidelijke bestemming. 

Na een ontspannen weekendje weg met mijn vriendinnen besefte ik dat ik mijn drijfveer kwijt was en werd geleefd. Tijd voor een time-out. In die periode heb ik een coaching opleiding afgerond en mijn huis grondig opgeruimd volgens de methode van Marie Kondo. Wat een openbaring was dat! Zoveel spullen (met emotionele waarde) heb ik weggedaan. Mijn huis voelde lichter en was opgeruimd. Hierdoor had ik meer rust in huis en voelde weer wat ik echt belangrijk vond. De confrontatie met mijn spullen gaf mij inzicht in wie ik was, nu ben en nog belangrijker hoe ik mijzelf in de toekomst zie. 

Het effect van mijn nieuwe levensstijl is dat ik meer structuur en rust ervaar, waardoor ik tijd en energie heb om leuke dingen te doen. Ik maak me niet meer druk om dingen die niet belangrijk zijn, omdat ik helder heb waar ik mijn energie in wil steken en waar ik gelukkig van word. 

Zo ben ik afgelopen jaar nog nooit zoveel keer in mijn leven naar het strand geweest. Love it!

Wat voor type je ook bent. Iedereen kan dit. Zeker als ik je daarbij mag helpen.


Miriam


Over mij: Over mij
81616288_2505786689688809_65394046037320

TRAINED BY MARIE KONDO

Gecertificeerd Silver KonMari Consultant

Al sinds jonge leeftijd word ik ontspannen van opruimen. Daarnaast ben ik visueel en doelgericht ingesteld wat maakt dat ik na een geslaagde opruimsessie bij een cliënt een gelukkig mens ben!

Na jaren in de mode en online wereld gewerkt te hebben, heb ik van een natuurlijke drive mijn werk kunnen maken als Opruim Consultant getraind door niemand minder dan Marie Kondo! 

Over mij: Over
Gold.png

CERTIFIED GOLD KONMARI CONSULTANT

KonMari-consultants zijn officieel gecertificeerd door de Marie Kondo Group om je te helpen jouw huis op te ruimen met behulp van de KonMari-methode®

Over mij: Over
bottom of page